onsdag 31 december 2008

Årets fånigaste nyheter

Så här i nyårstider är det på sin plats att sammanfatta året och att göra topplistor. Därför presenterar jag här årets fem fånigaste nyheter:

5. Är din Aladdin-favorit en fettfälla. Aftonbladet väger choklad och konstaterar att den inte är nyttig.

4. Bensinbönen gav utdelning. Amerikaner förlitar sig på högre makter för att kunna fortsätta köra bil som vanligt. Starkt jobbat! Det verkar ha fungerat!

3. Fick ful fisk på kroken. Aftonbladet tar hem tredjeplatsen med hjälp av en artikel som skapades enkom för att få in så många fiskreferenser som möjligt i en och samma artikel.

2. Svenska män latast i Europa. Metro skriver rubriken först och tolkar statistik sedan och lyckas på så sätt knipa andraplatsen.

1. Katt flytt int'. Västervikstidningen tar hem priset genom att via TT publicera en artikel om en åländsk katt. Artikeln saknar helt relevans. Grattis till VT, sveriges fånigaste landsortstidning!

Därmed avslutar jag årets bloggande och ber att få önska ett gott nytt år med nya fåniga nyheter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kvällstidningar...
Aftonbladet skapades egentligen av fiskhandlarna i Gamla Stan på 1800-talet.
Dom ville ha nåt att slå in fisken i men var trötta på pappret dom hade utan text.
Så då startade man tidningen med målet att skriva så mycket ointressant skit att den halvruttna fisken skulle framstå i bättre dager. Fisken kallades ju surströmming
UTAN att man gjort annat än att låta den ligga ett par veckor.
Själv snor jag ev exemplar från pappersinsamlingen och ställer blöta skor på. Kommer det folk lägger jag istället ut en Financial Times.