lördag 14 februari 2009

Fåniga Nyheter: Hamburgersport

"Stoppa pressarna! Murat Sahan har slagit vad om tusen kronor! För att vinna ska han äta en hamburgare i timmen under ett dygn!"

Så kan det ha låtit på sportbladets redaktion nyligen. Det är nämligen i Sportbladet, under rubriken poker, som vi hittar nyheten om hamburgerhetsätningen.

Frågan är hur det kunde bli så tokigt. Fast det är klart; hela pokeravdelningen i sportbladet är ju fånig, så man borde inte bli förvånad.

Nyheten handlar varken om poker eller sport, men Murat sysslar tydligen med poker också.

Vi får väl önska Murat lycka till. Enligt artikeln har han tidigare vunnit en glassätningstävling, så han har säkert förutsättningar att klämma i sig rejäla mängder hamburgare också.
En hake med vadet är att en Big-Mac kostar 38 kronor. Då kostar alltså 24 hamburgare 912 kronor. Det tar kanske bort lockelsen med att köra vadet? Om man inte är väldigt förtjust i hamburgare...
(Uppdaterat: idag (21/4) skriver aftonbladet att vadet inte blivit av än. Där ser man. Fler artiklar om vadet följer säkert...)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Det borde gå att få i sig 24 hamurgare på ett dygn, låt oss leka med tanken! Orkar man inte till dom stänger på macdonalds tar man med sig resterande hem och fortsätter där, det är bara att värma i micron om man vill ha varma hamburgare, ett vad är ett vad*Asg*

/Melle.

Anonym sa...

Så trött på att aftonbladet skriver om massa nyheter som bara är Pr för olika tidningar/spelsajter osv på pokeravdelningen men även annars.

Är själv i branchen och vet hur den funkar

Torsten sa...

En gemensam nämnare för många av de reklamliknande inslagen i Aftonbladet är att de är producerade av "Minimedia"

Jag vill inte tala illa om något företag, men Minimedia verkar mest producera trams.

Fast det är klart, så länge vi köper deras trams så är väl åtminstone Minimedia glada.