söndag 17 maj 2009

Fåniga Nyheter: Direkt från Twitter

Expressen rapporterar: "Bara sekunder efter att Malena hade gått av scenen spreds hennes namn på Twitter världen över."

Twittrande är populärt för tillfället. Själv har jag svårt att se storheten i företeelsen, men Expressen tycker tydligen att det är väldigt spännande. Så spännande att tidningen publicerar följande utdrag från Twitter:

"Användaren Britneyuniverse skriver "Hoppas att Malena Ernman, den svenska deltagaren vinner".
Och Changedforgood skriver "Ni skulle ha sett Sverige. Det var braaaaaaa".
Signaturen Leva tycker att Malena Ernman ser ut som Agnetha Fältskog medan Valleyman416 tycker att Sveriges framträdande var "skrämmande""


Så två anonyma personer tycker alltså att Sveriges bidrag i schlagerfestivalen var bra, en annan anonym person kommenterar Malenas utseende medan en tredje person blir rädd. Där ser man!

Expressen reagerar också på att det var populärt att diskutera melodifestivalen på Twitter medan melodifestivalen pågick. Folk använder allstå twitter för att kommentera det som händer just nu. Var det en nyhet för Expressen?

Man får väl anta att det är ren lättja som gjorde att denna artikeln kom till. För att slänga upp några slumpvis valda citat från Twitter kan väl inte ens författarna själva tycka är särskilt intressant? Trots att Twitter är populärt just nu.

Inga kommentarer: